استعفای اجباری مینا مهرنوش از سمت مدیرعاملی رایتل

استعفای اجباری مینا مهرنوش از سمت مدیرعاملی رایتل

به گزارش پایگا ه خبری وب‌سایت رند، در حالی که 10 روز بیشتر از انتصاب مینا مهرنوش به عنوان مدیرعامل رایتل نمی‌گذرد، امروز روابط عمومی شستا اعلام کرد با استعفای مدیرعامل رایتل موافقت شده چرا که شستا قصد دارد در مجموعه‌های خود به ویژه رایتل به بالا بردن راندمان کاری و بهبود عملکرد متمرکز شود و با ملاحظاتی که به وجود آمده با استعفای مینا مهرنوش موافقت می‌کند.

استعفای اجباری مینا مهرنوش از سمت مدیرعاملی رایتل

در طول یک ماه گذشته که بحث مدیرعامل شدن مینا مهرنوش اعلام شد، هر روز عده‌ای با این مساله مخالفت کرده و عده نیز از این روند ابراز رضایت داشتند. در واقع مینا مهرنوش یکی از پرحاشیه‌ترین مدیرعامل‌های اپراتور رایتل محسوب می شود.

به عنوان مثال حتی پس از آن که شرکت شستا مهرنوش را به عنوان مدیرعامل رایتل برگزید و به همگان اعلام کرد، رگولاتوری با آن مخالفت کرد و در ادامه در حالی که تنها یک روز از تایید مدیرعامل شدن مهرنوش پس از یک بار تکذیب می گذشت، باز هم رگولاتوری نسبت به این خبر واکنش نشان داده و گفت: بر اساس مصوبه کمیسیون هرگونه انتصاب قبلی در خصوص مدیرعامل و اعضای هیات مدیره که در روزنامه رسمی ثبت شده باشد مشمول مصوبه اخیر کمیسیون نمی‌باشد؛ که این موضوع در خصوص مدیر عامل جدید محقق نشده است؛ لذا با توجه به موارد فوق و به دلیل عدم رعایت مصوبه کمیسیون این انتصاب از نظر رگولاتوری فاقد وجاهت بوده و اقدامات و تصمیمات ایشان مورد قبول رگولاتوری نخواهد بود.

پاسخ مینا مهرنوش نسبت به مخالفت‌های وزیر ارتباطات با مدیر شدن او 

امروز در حالی که مینا مهرنوش در جدیدترین اظهاراتش از تصمیم خود برای ترک رایتل گفته بود. به نظر او متاسفانه برخی دراین زمینه نگاه جنسیتی دارند و در عمل تاب تحمل مدیریت یک زن در راس اپراتور کشوری را ندارد و در این مدت تمام تلاش خود را برای تضعیف من به کار بستند تا از انتصاب و ادامه کار من جلوگیری کنند.

به عقیده مهرنوش؛ کسی راجع به تخصص صحبت می‌کند که با لیسانس غیرمرتبط به عنوان وزیر نشسته است و از دکتری اقتصاد و عضو هیات علمی دانشگاه تهران برای مدیریت یک اپراتور ایرادی می‌گیرد. آقای جهرمی بهتر است به جای کارشکنی در انتصاب یک مدیر زن، نیم نگاهی به دستاورد پنج ساله مدیریت تیم و دوستان خود در رایتل بیاندازند که درآن زمان حدود 1700 میلیارد تومان زیان انباشته از جیب بیمه شدگان تامین اجتماعی بر رایتل تحمیل شد. به طور قطع دغدغه ایشان مدیریت من یا کس دیگری نیست بلکه ایشان نگران روشن شدن وضعیت گذشته رایتل از طریق مدیرانی است که سازمان تامین اجتماعی منصوب نماید و به همین جهت بر مدیر عاملی معاون مالی سابق شرکت رایتل تاکید دارند و او را در طول 8 ماه گذشته به عنوان سرپرست تایید کرده بودند.

وی گفته است: حال به نظر می رسد با احساس خطری که وزیر با مدیرعامل شدن بنده و شفاف شدن سوابق کاری گذشته ایشان دررایتل کرده‌اند، قطعا اجازه فعالیت موثر به من داده نخواهد شد و این برای رایتل صرفه و صلاح نیست و قصد ادامه همکاری با رایتل را ندارم وکسی باید در مدیر عاملی رایتل حضور داشته باشد که منافع سهامداران و بیمه شدگان را به منافع شخصی خود ترجیح دهد. من مطمئنم دست پنهان و اشکاری قصد تخریب و ضربه زدن به اینجانب را دارند و اقداماتی را هم شروع کرده اند که من برای حفظ شرکت این هزینه ها را به تنهایی می پذیرم ولی خواهشم از آنها این ست که به خاطر تخریب جایگاه و جنسیت من از اقداماتی که طی یک ماه گذشته انجام داده اند مثل تهدید به قطع فرکانس‌ها و ایجاد مشکلات فنی که بیشتر از خسارت به من، رایتل را متضرر کرده است دست بردارند.

برای ثبت نظر وارد شوید.
ورود و ثبت نام
قیمت گذاری سیم‌کارت تشخیص نوع رند اخبار راهنما قوانین سوالات متداول درباره ما
ایرانسل
رایتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
سامانتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
شاتل موبایل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آرین تل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آپتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید