اعلام جدیدترین آمار ترابردپذیری از سال 95 تا کنون
به گزارش پایگاه خبری وبسایت رند و به نقل از سیدمحمد امامی مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، از ابتدای شهریور ماه 95 که فرایند ترابرپذیری در کشور آغاز شد تا به امروز حدودا یک میلیون و 270 هزار و 698 ترابرد موفق حقیقی و حقوقی انجام شده است.
ترابردپذیری شماره تلفن همراه فرایندی است که مشترک تلفن همراه میتواند با حفظ شماره تلفن همراه خود از یک خدمات دهنده تلفن همراه به خدمات دهنده دیگر تلفن همراه کوچ کند. این تکنولوژی قدمتی بیش از 15 سال دارد و هماکنون در بیش از 70 کشور در دنیا انجام میشود. البته اجرای طرح ترابردپذیری از شهریورماه 1395 در ایران به صورت رسمی آغاز شد.
طبق اطلاعات بدست آمده از شهریورماه 95 تا کنون دو میلیون و 94 هزار و 561 درخواستهای حقیقی ترابردپذیری و 22 هزار و 624 درخواست حقوقی ترابردپذیری ثبت شده است. که از میان این اعداد 9790 نفر از ترابردپذیری انصراف دادند.
همان طور که میدانید تمامی درخواستهای مربوط به ترابردپذیری مشترکین امکان پذیر نمیباشد، به عنوان مثال دلایلی همچون احراز نشدن هویت مانند تطابق نداشتن مشخصات اعلامشده با مشخصات دارنده شماره، رعایت نکردن ترابرد نظیربهنظیر مانند درخواست ترابرد سیمکارت دائمی به اعتباری و برعکس، فعال نبودن سیمکارت، فعال بودن کمتر از سه ماه سیمکارت شماره مورد درخواست برای ترابرد و پرداخت نکردن به موقع صورتحساب اولیه صادرشده از اپراتور فرستنده توسط مشترک در سیمکارتهای دائمی از دلایل رد درخواست ترابرد عنوان شده است.
از مقایسه تعداد خطهای ترابردشده در سال های مختلف میتوان به این نتیجه رسید که تعداد درخواستهای این طرح هر سال در حال کاهش میباشد. به طور کلی از ابتدای راهاندازی این طرح در سال 95، به میزان 93 هزار و 69 مورد ترابرد، در سال 96 معادل 501 هزار و 551 ترابرد، در سال 97 معادل 499 هزار و 695 ترابرد و در سال 98 تا کنون نیز 176 هزا و 383 ترابرد صورت گرفته است.
با توجه به صحبتهای امامی تعداد کل ورودی های ترابردپذیری از سایر اپراتورها به همراه اول 617398 عدد، ورودیها به ایرانسل برابر با 599384 عدد و ورودیها به رایتل برابر با 53916 شماره میباشد.
توجه داشته باشید که، ممکن است یک اپراتور درخواست بیشتری داشته باشد اما به دلایل کدهای ریجکشن، ترابرد آنها رد شده باشد.