آیا آنتن‌های BTS تلفن‌های همراه برای انسان‌ها ضرر دارد

آیا آنتن‌های BTS تلفن‌های همراه برای انسان‌ها ضرر دارد

به گزارش پایگاه خبری وب‌سایت رند، آمارهای موجود نشان می‌دهد در حال حاضر 65 درصد مردم جهان از موبایل استفاده می‌کنند. افزایش تعداد کاربران، و درخواست کیفیت بیشتر خدمات موبایل، موجب توسعه بیشتر شبکه‌های زیرساختی می‌شود. به همین دلیل هر روز شاهد افزایش دکل‌های آنتن موبایل در سطح شهر هستیم.

از زمانی که موبایل به یکی از بخش‌های مهم زندگی انسان‌ها تبدیل شده است و در پی آن دکل‌ها و آنتن‌های موبایل در نقاط مختلف شهر و  جاده‌ها نصب شدند، بحث سلامتی و استاندارد بودن تجهیزات اپراتورهای موبایل بسیار مهم شده است. این وضعیت باعث شده متخصصین به فکر ارزیابی خطرات احتمالی این فناوری بر سلامت انسان بیفتند و ما نیز در این مطلب سعی کرده‌ایم ابعاد مختلف این موضوع را بررسی کنیم.

آیا آنتن‌های BTS تلفن‌های همراه برای انسان‌ها ضرر دارد؟

آنتن‌های بی‌تی‌اس (BTS) چیست؟

BTS همان ایستگاه فرستنده و  گیرنده‌ای هستند که در نقاط مختلف شهر و جاده ها نصب شده و به کمک شبکه‌ سلولی آنها، آنتن‌دهی صورت می گیرد. در واقع این آنتن ها نخستین بخش در شبکه تلفن همراه هستند که با دستگاه موبایل ارتباط برقرار می‌کنند

آیا آنتن‌های BTS برای شهروندان ضرر دارد؟

مضرات دکل‌های بی‌تی‌اس یک موضوع جنجالی است. رعایت فاصله 300 متری از دکل برای حفظ سلامت شهروندان توصیه شده‌ است و دادگاه‌های ایران و فرانسه تاکنون رای به جابجایی دکل‌ها از نزدیکی منازل مسکونی در موارد متعدد صادر کرده‌اند. در یک مورد در ایران، حتی با بازنکردن درب منزل، دکل مخابراتی توسط ماموارن شهرداری برداشته شد. در ایران شرکت‌های ارائه دهنده خدمات ارتباطی، برای نصب دکل روی ساختمان‌ها به مالک ساختمان اجاره می‌پردازند. البته به گفته برخی شهروندان و اعضای شورای شهر از آنجا که این دکل‌ها زندگی افراد دیگر را نیز در معرض خطر قرار می‌دهند و نصب دکل نباید طی توافق شخصی بین شرکت‌های مخابراتی و یک مالک صورت گیرد.

صحبت‌های جهرمی در خصوص خطرات تشعشات آنتن‌های مخابراتی 

در حال حاضر یکی از دغدغه های مهم بسیاری از شهروندان خطرات ناشی از توسعه آنتن های مخابراتی بی تی اس (BTS) در سطح شهر می باشد. از آنجایی که هنوز در خصوص ضرر این دکل ها به نتیجه واحدی نرسیده اند بسیاری افراد به دلیل شبهات موجود خواستار رسیدگی به این موضوع می باشند.

چندی پیش محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از توضیح در خصوص آنتن‌های BTS، گفت: ما هیچگاه نگفته‌ایم که آنتن‌های مخابراتی بی تی اس خطر ندارند. به طور حتم درصورتی که از این تجهیزات به صورت صحیح استفاده نشود ممکن است برای سلامتی شهروندان خطرناک باشد.

در ادامه جهرمی استانداردسازی سطح تشعشعات آنتن‌های بی تی اس را به منظور حفظ سلامتی مردم مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: در حال حاضر طبق برنامه‌ریزی انجام شده از سوی سازمان تنظیم و مقررات رادیویی، میزان تشعشات آنتن‌های مخابراتی در سطح کشور بصورت مرتب بررسی می‌شود.

با توجه به گفته‌های وزیر ارتباطات در حال حاضر هیچگونه گزارشی مبنی بر تخلف از اینکه آنتن‌ها و تجهیزات مخابراتی در سطح شهرهای کشور مازاد استاندارد تشعشع تولید می‌کنند، وجود ندارد.

جهرمی با تاکید براینکه پروژه تجمیع آنتن‌های مخابراتی سه اپراتور اصلی کشور چند وقتی است که از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال پیگیری است، به مذاکرات انجام شده با شهرداری‌ها کل کشور در خصوص عملیاتی کردن این برنامه اشاره کرد و گفت: این عملیات درحال حاضر در برخی شهرها از جمله مشهد و کیش با موفقیت انجام شده است.

برای ثبت نظر وارد شوید.
ورود و ثبت نام
قیمت گذاری سیم‌کارت تشخیص نوع رند اخبار راهنما قوانین سوالات متداول درباره ما
ایرانسل
رایتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
سامانتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
شاتل موبایل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آرین تل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آپتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید