با کلاه برداریهای اینترنتی در فضای مجازی آشنا شوید
به گزارش پایگاه خبری وبسایت رند، با توجه به تحولات زیادی که این روزها در زندگی اجتماعی مردم ایجاد شده است به همان نسبت جرائم نیز اشکال متفاوتی به خود گرفتهاند. یکی از این جرائم کلاهبرداری اینترنتی است که به معضل مهمی در کشورمان تبدیل شده است.
سرهنگ امین یادگارنژاد رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان کرمان در زمینه روشهای مختلف کلاهبرداری اینترنتی چنین گفت: روشهای مختلفی برای کلاهبرداری اینترنتی وجود دارد از جمله، برنده شدن در قرعه کشی که از طریق فرستادن پیامک فرد را ترغیب به ارسال مشخصات حساب مالی خود برای دریافت جایزه از یک مسابقه معتبر میکنند. برگزاری حراج آنلاین از طریق سایت یا صفحههای مختلف در شبکه اجتماعی نیز روش دیگری برای کلاهبرداری اینترنتی است که افراد به بهانه خرید وسیله زیر قیمت در دام مجرمین میافتند.
از دیگر روشهای کلاهبرداری اینترنتی میتوان به پیشنهاد کار، وعده ازدواج به بانوان، سواستفاده از احساسات کاربران با اهداف خیرخواهانه، فروش امتیاز وام و سواستفاده از نام و شهرت چهرههای معروف فرهنگي و ورزشي نام برد.
با توجه به گفتههای رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان کرمان، به واسطه ورود انسانها به عصر جدیدی از تکنولوژی که به آن عصر اطلاعات نیز میگویند و با ایجاد دهکده جهانی با درنوردیدن مرزهای فیزیکی و جغرافیایی موجب رایج شدن کلاهبرداری اینترنتی در کشورمان شده است. جالب است بدانید خوشباوری و بیاطلاعی دو عامل مهم در تسهیل کار جاعلان اینترنتی است.
یادگارنژاد در این خصوص گفت: کلاهبرداری اینترنتی یکی از قدیمیترین جرائم رایانهای با ابعاد مالی میباشد. دسترسی مجرمین به ابزار و فناوریهای جدید امکان ارتکاب جرم بدون روبرو شدن با قربانی را به آنها میدهد.
در پایان سرهنگ یادگارنژاد برای درامان ماندن هموطنان از سواستفاده مجرمین، آنها را به رعایت هشدارهای ارائه شده توسط پلیس فتا و دقت در استفاده از اینترنت دعوت کرد.