بهره برداری از پروژه های همراه اول با حضور وزیر ارتباطات

بهره برداری از پروژه های همراه اول با حضور وزیر ارتباطات

به گزارش پایگاه خبری وب سایت رند ، در راستای دیدار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و چند مدیر دیگر از ساختمان شرکت همراه اول ، بیست و دو پروژه به همراه امکانات و تکنولوژی های تازه همراه اول راه اندازی گردید. از مهمترین پروژه های همراه اول می توان به امضای الکترونیک امن همراه اول ، سیم‌کارت NFC ، سرویس یک شماره برای چند سیم‌کارت مختلف ، RCS ، VoLTE ، ViLTE ، WiFi Calling ، اسپرت کلاب ، اپلیکیشن ورزشی ، بیزنس استور ، میزبانی تلویزیون اینترنتی ، کنتور هوشمند و سامانه‌ هوشمند حمل و نقل نام برد.

وزیر ارتباطات
شرکت همراه اول در این مراسم قراردادهای جداگانه ای با شرکت خدمات انفورماتیک ، دانشگاه شیراز و دانشگاه صنعتی اصفهان برای همکاری ‌های علمی و دانش‌ بنیان امضا کرد. مدیر عامل اپراتور همراه اول ، وحید صدوقی در حضور وزیر ارتباطات گفت:‌ در شرکت همراه اول در سال اخیر تحولات بسیاری صورت گرفته ، تحولاتی که در  پنج سال قرار بود انجام شود در یک سال اتمام یافت. در سال ۱۳۹۰ برنامه‌ تحول همراه اول کلید خورد و مشخص گردید تا پایان سال ۱۳۹۰ چه تحولاتی در این شرکت اتفاق می افتد. البته تا سال ۱۳۹۰ حدود ۱۸ خدمت و سرویس توسط شرکت همراه اول عرضه شد که در پنج سال اخیر ۷۷ سرویس و تکنولوژی به مردم عرضه شده است.

طبق گفته صدوقی ، تاکنون ۸۵/۶۰۰/۰۰۰ سیم‌ کارت واگذار شده و سهم بازار همراه اول از سیم ‌کارت ‌های فعال ۵۸درصد می باشد و در هر ماه ۲۰/۴۰۰/۰۰۰ تماس با پشتیبانی همراه اول گرفته می ‌شود و ۹۰۰/۰۰۰ نفر از طریق اپلیکیشن همراه من به خدمات پشتیبانی این شرکت دسترسی دارند. همچنین در حوزه خدمات حضوری ماهانه ۳/۰۰۰/۰۰۰ پشتیبانی حضوری به مشترکین داده می‌ شود.

مدیرعامل همراه اول در خصوص افراد خارج‌ شده و وارد شده به شرکت همراه اول در ترابردپذیری شماره تلفن همراه این چنین گفت: تعداد اشخاصی که در ترابردپذیری از همراه اول خارج شده‌ اند ۸/۰۰۰ نفر بیشتر از اشخاصی است که به همراه اول وارد شده‌ اند. یعنی ما در این زمینه ۸/۰۰۰ بالانس منفی داشتیم.

مدیرعامل همراه اول ادامه داد: در پنج سال گذشته حدود ۱۱هزار میلیارد تومان در همراه اول سرمایه گذاری شده و تاکنون تمام هسته و سرویس‌ های همراه اول نوسازی شده‌ اند و تا پایان سال ۱۳۹۷ تمام BTS‌های این شرکت نیز نوسازی می‌ گردند. البته برای نوسازی سایت‌ های شبکه همراه اول حدود ۲هزار و ۷۵۱ میلیارد سرمایه ‌گذاری شده است. در فاز هفت گسترش شرکت همراه اول ۱۳هزار و ۲۶۷ سایت نسل سوم ، ۳۷۷ سایت نسل چهارم و ۷هزار و ۷۱۱ سایت نسل چهار و نیم نصب شده است.

صدوقی تأکید کرد: رتبه کشور ایران در سرعت 4G در دنیا ۷۱ است که با برنامه‌ ریزی ‌هایی که سه اپراتور در پیش گرفته ‌اند ، به وزیر ارتباطات قول می‌ دهیم به رتبه ۱۰ خواهیم رسید.

گفتنی است در این مراسم با استفاده از فناوری نسل 4/5 تست سرعت گرفته شد که سرعت به ۲۷۵مگابیت برثانیه رسید و در بخش دیگر با استفاده از LWA که برای نخستین بار در ایران و سومین کشور در دنیا انجام شد ، سرعت اینترنت موبایل همراه اول به سرعت ۱/۲ گیگابیت برثانیه رسید. این تکنولوژی با نام LTE Advance Pro تنها در یازده مدل تلفن همراه سامسونگ و ال جی عرضه شده است. همچنین تست سرعت آزمایشگاهی در مرکز راه ‌آهن شرکت همراه اول صورت گرفته تا برای رسیدن به فناوری نسل پنجم یا 5G برای نخستین بار در ایران سرعت ۱.۳گیگابیت برثانیه محقق شود.

برای ثبت نظر وارد شوید.
ورود و ثبت نام
قیمت گذاری سیم‌کارت تشخیص نوع رند اخبار راهنما قوانین سوالات متداول درباره ما
ایرانسل
رایتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
سامانتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
شاتل موبایل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آرین تل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آپتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید