رئیس رگولاتوری: اصلاح تعرفه‌های اینترنت در دستور کار قرار دارد‎

رئیس رگولاتوری: اصلاح تعرفه‌های اینترنت در دستور کار قرار دارد‎

به گزارش پایگاه خبری وبسایت رند، براساس گفته‌های لاجوردی باید تفاوت معنا داری میان تعرفه اینترنت ثابت و سیار وجود داشته باشد تا مردم از اینترنت ثابت بیشتر استفاده کنند و فشار بر روی شبکه سیار کاهش یابد.

امروز در رویداد ایران، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی امیر محمد زاده لاجوری از اولویت اصلی وزارت ارتباطات در حوزه اینترنت گفت و از اصلاح تعرفه‌ گذاری برای اینترنت خبر داد.

براساس گفته‌های او اولویت اصلی وزارت ارتباطات «توسعه شبکه ملی اطلاعات» بوده و توسعه شبکه ملی اطلاعات اولویت ما در وزارتخانه است و تمام امکانات ما صرف آن می‌شود.

مرکز ملی فضای مجازی در بهمن ماه سال گذشته اعلام کرد که توسعه شبکه ملی اطلاعات از 23 درصد به 57 درصد رسیده است و یکی از سوالات اصلی در رابطه با شبکه ملی اطلاعات این است که آیا حوزه‌ی محتوا هم جزئی از پروژه‌ی توسعه شبکه ملی اطلاعات است یا این پروژه صرفاً توسعه زیرساخت را مد نظر دارد یا خیر؟

در پاسخ به این سوال لاجوردی گفت: «فعلاً در معماری سند کلان این شبکه فقط روی زیر ساخت بوده و روی شبکه به‌ عنوان بستر ارائه خدمات و سرویس‌ها تمرکز داریم» و به مرکز ملی فضای مجازی اصلاح مدل تعرفه‌ گذاری اینترنت را فرستادیم و براساس باورهای رئیس رگولاتوری شبکه اینترنت کشور در لایه دسترسی مواجه با مسئله تعرفه‌ گذاری است و این موضوع نیاز به اصلاح دارد.

در دستور کار وزارت ارتباطات لایه دسترسی اصلاح الگوی مصرف قرار دارد و 80 درصد ترافیک ما روی شبکه سیار قرار گرفته که موجب به وجود آمدن چالش‌هایی برای ما شده است.

بار ترافیکی کاربران ما کاملاً روی شبکه سیار است و بنابراین توسعه شبکه ثابت یکی از کارهایی است که ما در لایه دسترسی در حال انجام آن هستیم.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی امیر محمدزاده لاجوردی بر این باور است که تنها راهکار برای حل این مشکل اصلاح مدل تعرفه‌ای است یعنی به‌ طوری که میان تعرفه‌های اینترنت ثابت و سیار تفاوت و اختلاف وجود داشته باشد.

رئیس رگولاتوری توضیحاتی در رابطه با لایه انتقال در شبکه اینترنت کشور نیز ارائه کرده و وعده‌ی دو برابر شدن ظرفیت این لایه را تا پایان سال داده و گفته باید به 72 ترابیت بر ثانیه برسد.

همچنین وی در ادامه گفت: «تا پایان سال در شبکه IP هم شاهد افزایش 50 درصدی ظرفیت خواهیم بود» و برنامه‌هایی برای توسعه اینترنت سیار و ثابت همان گونه که قبل‌تر اعلام شده است در حوزه توسعه اینترنت پهن‌ باند ثابت جزو اهداف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و رساندن پوشش 80 درصدی فیبر نوری است.

امیر لاجوردی همچنین به تکلیف محول‌ شده به این وزارتخانه در لایحه برنامه هفتم توسعه اشاره کرده و گفت: تا پایان دولت سیزدهم 20 میلیون پوشش را هدف قرار داده‌ایم و اکنون 20 میلیون اتصال تا پایان برنامه هفتم توسعه بر ما تکلیف شده که کار بسیار سختی است.

تا پایان دولت سیزدهم 20 میلیون پوشش را فراهم خواهیم کرد و 20 میلیون اتصال هم تا پایان برنامه هفتم توسعه باید به انجام برسد.

همچنین رئیس سازمان تنظیم مقررات یکی دیگر از اهداف وزارت ارتباطات را توسعه مراکز IXP اعلام کرد و به‌ عنوان یکی از موانع توسعه این مراکز را تحریم IPهای ایرانی دانسته و گفت: «از سوی آمریکا تحریم IP کاربران ایرانی یکی از این موانع است».

بیش از 300 سرویس از سوی آمریکا برای کاربر ایرانی محدود شده که این تحریم می‌تواند دو نتیجه داشته باشد:

یکی از این نتایج نارضایتی است که در کاربران ایجاد و دیگری سوق دادن کاربر برای استفاده از VPN است که ما باید اقدامات بین المللی و فنی  را در مواجهه با آن داشته باشیم و این مشکلات را برطرف کنیم.

لاجوردی استفاده از VPN را نتیجه تحریم‌هایی که از سوی سرویس‌های آمریکایی اعمال شده می‌داند و می گوید این موضوع در حالی است که آمارها و شواهد نشان دهنده این است که این اعمال فیلترینگ در یک سال اخیر بوده که میزان استفاده از VPN توسط کاربران ایرانی را به طور چشمگیری بالا برده است.

برای ثبت نظر وارد شوید.
ورود و ثبت نام
قیمت گذاری سیم‌کارت تشخیص نوع رند اخبار راهنما قوانین سوالات متداول درباره ما
ایرانسل
رایتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
سامانتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
شاتل موبایل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آرین تل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آپتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید