ری استارت کردن دستگاه ها و برطرف شدن مشکلات آن ها

ری استارت کردن دستگاه ها و برطرف شدن مشکلات آن ها

به گزارش پایگاه خبری وبسایت رند، در مواقعی ممکن است صفحه‌کلید گوشی شما چیزی را تایپ نکند، لپ تاپ شما به کلیک‌های ماوس پاسخ ندهد و یا کنسول بازی شما در زمان اسکرین‌شات گرفتن هنگ می‌کند.

همه ما تجربه‌ی این موقعیت‌ها را داریم اما لازم است بگویم خوشبختانه راه‌حل آسانی برای حل این خرابی‌های فاجعه‌ بار نیز وجود دارد مانندخاموش و روشن کردن دستگاه! کاری است که هر کاربر قبل از اینکه فکری در مورد مشکل پیش‌آمده کند آن را انجام می‌دهد.

اکثر این هنگ کردن‌ها به دلیل نوعی اتفاق ناگوار رخ می‌دهد که سیستم شما به تنهایی قابلیت بازیابی آن را ندارد.

به عنوان مثال فرض کنید در یک سفر جاده‌ای به سر می‌برید که آن جاده به دلیل واژگونی کامیونی بسته شده، در اینجا ممکن است بتوانید از جاده‌های فرعی دوباره مسیر خود را به راه اصلی برگردانید اما گاهی نیز پیش می‌آید که در طول مسیر تنها راه ارتباطی مانند یک پل کاملاً فرو ریخته باشد و هیچ‌گونه مسیر فرعی در نزدیکی شما وجود نداشته باشد.

در چنین موقعیتی شما ناچارید تا راهی را که آمدید برگردید و از ابتدا مسیر جدیدی را برای سفر خود انتخاب کنید، یعنی سفر خود را ری‌استارت کرده و از اول حرکت کنید.

کامپیوترهای جدید نیز به‌طور مشابه در زمانی که با مشکلی مواجه می‌شوند اگر مشکل جزئی‌تر باشد این امکان وجود دارد که سیستم شما به اندازه کافی هوشمند بوده و این قابلیت را داشته باشد که به تنهایی آن مشکل را برطرف کند، به عنوان مثال زمانی که اینترنت دریافت‌شده از طریق کابل LAN قطع شود کامپیوتر به دلیل عملکرد نامناسب شروع به اتصال از طریق وای‌فای می‌کند اما در خرابی‌های جدی‌تر سیستم انتظار وجود یک سری منابع و رفتارهای خاص آن‌ها را در حافظه دارد.

در رابطه با این موضوع مثال خوبی که می‌توانیم عنوان کنیم صفحه آبی رنگ ناگهانی در سیستم‌عامل ویندوز است.

وقتی این صفحه نمایان می‌شود به این معنا است که ویندوز در تلاش برای دسترسی به بخشی از داده در حافظه بوده اما توانایی رسیدن به آن را نداشته و به این دلیل سیستم نمی‌تواند عملکرد مناسبی از خود نشان دهد.

در این لحظه کدهای نوشته‌ شده نمی توانند پیچیدگی مشکل را حل کنند و با ری‌استارت کردن سعی می‌کنند از اول کار خود را شروع کنند و به نقطه اولیه بازگردند درست مانند زمانی که با یک سوال سخت ریاضی موتجه می‌شوید و هیچ راه‌حلی به ذهنتان نمی‌رسد.

زمانی که کدهای نوشته‌شده برای یک برنامه با ساختارهای ویندوز، کنسول یا گوشی همخوانی نداشته باشند سیستم شما وارد یک لوپ یا چرخه‌ی بی‌نهایتی می‌شود که مدام سعی دارد تا برنامه را آن‌طور که باید اجرا کند.

در این زمان به دلیل فشار زیادی که به پردازنده یا هر قطعه درگیر وارد می‌شود و بهترین راه شکستن این حلقه معیوب و جلوگیری از آسیب‌های احتمالی ری‌استارت کردن دستگاه است.

بعضی از برنامه‌هایی که مشکلی ایجاد نمی‌کنند و رفتاری عادی دارند می‌توانند با کارکرد بیش از حد در پس‌زمینه و پر کردن رم کامپیوتر مخصوصاً برای سیستم‌هایی که رم‌های ضعیفی دارن چنین مشکلاتی را ایجاد کنند.

نتیجه‌گیری:

تعداد بسیار زیادی از فریز شدن‌ها و هنگ کردن‌ها در سیستم‌عامل‌های مختلف که با ری‌استارت کردن حل شده و از بین می‌روند و دلیل ری استارت شدن نوعی‌عدم تطابق یا ناهماهنگی بین سیستم و برنامه، حافظه و داده‌ها، یا حجم کاری و پردازنده وارد شده به سیستم بوده است.

برای ثبت نظر وارد شوید.
ورود و ثبت نام
قیمت گذاری سیم‌کارت تشخیص نوع رند اخبار راهنما قوانین سوالات متداول درباره ما
ایرانسل
رایتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
سامانتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
شاتل موبایل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آرین تل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آپتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید