سرمایه گذاری 180 میلیارد تومانی جهت هوشمند‌سازی مدارس

سرمایه گذاری 180 میلیارد تومانی جهت هوشمند‌سازی مدارس

در مراسم افتتاح مرحله‌ی نخست شبکه‌ی‌ هوشمند مدارس کشور، که با حضور رئیس‌جمهور و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد بیش از 76 هزار مدرسه شهری و روستایی کشور به اینترنت پر‌سرعت متصل شدند.

برای پروژه هوشمند‌سازی مدارس، سرمایه گذاری 180 میلیارد تومانی انجام شده است تا 94 درصد از مدارس کشور به شبکه دانا متصل شوند و برنامه‌های مختلف آموزشی در آن قرار گیرد. همچنین دسترسی به اینترنت پر‌سرعت برای تمام مدارس کشور اعم از روستایی و شهری با استفاده از سهم پروژه‌ی «خدمات عمومی اجباری» از درآمد اپراتورها و مهیا گردد.

دانا

اتصال 94 درصد از مدارس کشور به شبکه دانا

در راستای پروژه هوشمند‌ سازی مدارس، بالغ‌بر 76 هزار مدرسه به شبکه‌ی ملی اطلاعات متصل شده‌اند که 38 هزار و 333 مدرسه‌ی شهری و 38 هزار و 67 مدرسه‌ی روستایی می‌باشد که زیر پوشش شبکه‌ی هوشمند دانا به‌عنوان ارائه‌دهنده‌ی جامع و غیرانحصاری خدمات آموزشی دانش‌آموزی قرار گرفتند. این پروژه با همکاری اپراتورهای همراه اول، ایرانسل، رایتل، شرکت مخابرات و شرکت های‌وب انجام شده است. ایرانسل تعداد 13 هزاز 636 و همراه‌اول 4512 ، های وب 7063 و شرکت مخابرات ایران 19 هزار 949 مدرسه را به اینترنت پرسرعت مجهز کرده‌اند.

«محمد جواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات در سخنرانی خود در این مراسم اعلام کرد: اتصال به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت که در دولت جدید شکل گرفته و از سال 94 آغاز شد، با فاصله نه چندان زیادی در 90 درصد روستاهای بالای 20 خانوار کشور فراهم است و همه تلاش دولت معطوف به این است که تا پایان دولت این عدد را به 100 درصد برسد تاشعار دسترسی همگانی محقق بشود.

95 درصد از روستا‌های کشور تحت پوشش شبکه تلفن همراه قرار دارند

وزیر ارتباطات همچنین بیان کرد تلفن همراه از اوایل دهه 1370 وارد کشور شده است ولی تا سال 1392 فقط 11 درصد از مناطق روستایی به آن دسترسی داشتند و اکنون حدود 95 درصد از روستا‌های کشور تحت پوشش شبکه تلفن همراه قرار دارند.

آذری جهرمی با اشاره به ماموریت وزارت ارتباطات در آماده کردن زیرساخت‌های تحقق عدالت آموزشی بیان کرد: امروز بیش از 13 میلیون دانش و آموز و 1 میلیون معلم و 4 میلیون دانشجو و بیش از صد هزار استاد دانشگاه به اینترنت رایگان جهت آموزش مجازی دسترسی دارند و زیرساخت‌های مدارس هوشمند نیز هم‌زمان در مناطق شهری و روستایی آغاز و ذیل برنامه‌ی «ایران هوشمند» پیگیری شد.

امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات، به قابلیت های برنامه‌ی هوشمندسازی مدارس که شامل دسترسی به کتب درسی، کمک‌آموزشی، رفع اشکال، آزمون و مشاوره‌ی تحصیلی و بازی‌های رایانه‌ای آموزشی اشاره و به معرفی چند پلتفرم که می‌توانند در بستر شبکه‌ی دانا به دانش‌آموزان آموزش مجازی دهد که شامل: پلتفرم دانا پلاس ایرانسل جهت برگزاری کلاس‌های مجازی آنلاین، پلتفرم لایو بوک برای اشتراک‌گذاری صفحات کتاب درسی، پلتفرم هفتین جهت اشتراک محتوای آموزشی به‌رایگان دراختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرند. فیدیبو و طاقچه هم امکانات آموزشی خود را بر بستر شبکه دانا ارائه خواهند داد.

برای ثبت نظر وارد شوید.
ورود و ثبت نام
قیمت گذاری سیم‌کارت تشخیص نوع رند اخبار راهنما قوانین سوالات متداول درباره ما
ایرانسل
رایتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
سامانتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
شاتل موبایل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آرین تل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آپتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید