سیمکارت بدون فیلتر 90 میلیون تومان

سیمکارت بدون فیلتر 90 میلیون تومان

به گزارش پایگاه خبری وبسایت رند، بعد از صرف هزینه‌های بسیار سنگین و نجومی به منظور استفاده از فیلترشکن‌ها در رابطه با دور زدن محدودیت‌ها و فیلترینگ، سیم کارت‌های بین المللی وارد کار شدند که اخیرا به واسطه کاربران ایرانی در بازه قیمتی 10 تا 90 میلیون تومان به خرید و فروش می‌رسند.

این محدودیت‌ها و فیلترینگ همواره کاربران ایرانی را همراهی می‌کند؛ در اوایل دهه 90 اپلیکیشن «لاین» جزو اپلیکیشن‌های محبوب کاربران ایرانی قرار گرفت اما مدت زیادی طول نکشید تا اینکه فیلترینگ موجب کنار رفتن این اپلیکیشن ژاپنی شد. در روز 22 بهمن سال 1393 اختلالاتی در اپلیکیشن لاین مشاهده شد و از همان روز بود که استارت محدودیت و فیلترینگ این اپلیکیشن زده شد و همچنان نیز این محدودیت ادامه دارد. با فیلتر شدن «لاین»، کاربران ایرانی به اپلیکیشن پیام‌رسان رقیب آن، یعنی «وایبر» روی آوردند.

سیمکارت بدون فیلتر

همزمان با روی آوردن کاربران ایرانی به «وایبر»، اختلالات گسترده و وسیعی در آن رخ داد. از جمله اتفاقاتی که به طور مداوم کاربران این پیام رسان وایبر با آن دست و پنجه نرم می‌کردند کاهش پهنای باند بود. با آنکه فیلترینگ «وایبر» در مهرماه 1401 به صورت رسمی اتفاق افتاد اما به دلیل کاهش کیفیت این اپلیکیشن پیام‌رسان در ایران، اواسط دهه 90 بود که کاربران ایرانی به سمت اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام رفتند.

اپلیکیشن پیام‌رسان «تلگرام» در ایران پستی و بلندی‌های بسیار زیادی را از سر گذرانده است و در اواخر سال 1396 دسترسی به «تلگرام» به مدت یک هفته مسدود شد و سپس این اپلیکیشن پیام‌رسان دوباره در دسترس کاربران قرار گرفت. «تلگرام» مجددا در تاریخ 10 اردیبهشت 97 از دسترس کاربران ایرانی خارج شد، با این‌حال اختلالات گسترده در اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام موجب نشد که کاربران ایرانی به سایر اپلیکیشن‌های پیام‌رسان روی آورند، بر اساس نظرسنجی که در مهر ماه سال 1397، حدود 6 ماه پس از فیلترینگ و محدودیت تلگرام، توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران انجام شد، مشخص شد که بیشتر کاربران ایرانی کماکان مشتاق به استفاده از «تلگرام» بودند و در این راستا برای دستیابی به تلگرام از فیلترشکن‌ها استفاده می‌کردند.

تا اواخر دهه 90 استفاده از اپلیکیشن تلگرام نیز با وجود فیلترینگ در بین کاربران ایرانی رواج داشت، تا آنجا که محدودیت‌های بسیار سختی بر روی فیلترشکن‌ها اعمال شد و همین امر موجب شد تا کاربران ایرانی سرانجام به اپلیکیشن پیام‌رسان رقیب آن، یعنی «واتساپ» حرکت کردند. تا مهر ماه 1401 استفاده از واتساپ توسط کاربران ایرانی صورت می‌گرفت تا اینکه این اپلیکیشن پیام‌رسان نیز همراه با اینستاگرام بر قطار فیلترینگ سوار شد، گفتنی است که در اواخر شهریور ماه سال گذشته «اینستاگرام» فیلتر شد.

به همراه فیلترینگ که به بار برخی کارشناسان «خود تحریمی» است، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کشور ایران، موجب ایجاد موانع در دسترسی کاربران ایرانی به برخی از سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها کارآمد شده‌است؛ به عنوان مثال تریدرها در حوزه رمزارز با این مشکل مواجه هستند، که صرافی‌های آنلاین به محض لو رفتن هویت کاربران ایرانی، حساب آن‌ها را مسدود کرده و از فعالیت آن‌ها جلوگیری می‌کنند.

هزینه‌های هنگفت اینترنت آزاد در ایران!

تعقیب کاربران ایرانی با تحریم و فیلترینگ، هزینه دسترسی به اینترنت آزاد را به طور عجیبی نجومی کرده ‌است. اولین بازاری که در راستای فیلترینگ و تحریم‌های بین‌المللی رونق گرفت، بازار خرید و فروش فیلترشکن بود. فروشندگان فیلترشکن می‌گویند برای عبور از فیلترینگ اینترنت ایران که روز به روز پیچیده‌تر و سخت‌تر می‌شود؛ نیاز به سرورهای بسیار قوی‌تری است و همین موضوع، هزینه‌هایی را برای کاربران به وجود آورده است. البته کمبود سرور VPN و هاست در بازار به دلیل افزایش چند ده برابری استفاده از VPN و نیاز شدید کسب‌وکارها بهVPS و VPN نیز نقش مهمی در این افزایش قیمت‌ها داشته است. براساس داده‌های ارائه شده اکانت دو ماهه یک فیلترشکن که 130 هزار تومان و سه ماهه آن 200 هزار تومان بود، هم اکنون اکانت یک ماهه آن زیر 200 هزار تومان نیست.

با این وجود همواره فیلترشکن‌ها توان پاسخگویی نیاز کاربران ایرانی را ندارند و قطع و وصل آن‌ها خطرات جدی و زیادی را برای تجار به همراه دارد، گزینه‌ای که می‌تواند این روزها انتخاب کاربران ایرانی باشد سیمکارت‌های بین‌المللی است. سیمکارت‌هایی فیزیکی که به گفته فروشندگان این محصول آن‌ها در ایران و سایر کشورهای جهان به غیر از کره‌شمالی قابلیت استفاده و آنتن‌دهی دارند.

این سیمکارت‌ها برای تایید هویت «verifying» در سایت‌هایی که کاربران ایرانی را تحریم کرده‌اند، مانند صرافی‌های ارز دیجیتال و یا برخی وبسایت‌ها و یا استفاده از چت‌بات‌های هوش‌مصنوعی مورد استفاده قرار می‌گیرند اما استفاده اصلی این سیمکارت‌ها در سفرهای خارجی است.

برای ثبت نظر وارد شوید.
ورود و ثبت نام
قیمت گذاری سیم‌کارت تشخیص نوع رند اخبار راهنما قوانین سوالات متداول درباره ما
ایرانسل
رایتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
سامانتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
شاتل موبایل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آرین تل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آپتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید