سیم کارتهای مجازی گامی نو جهت دسترسی به سرویسهای بانکی
به گزارش پایگاه خبری وبسایت رند، سرویسهای اپراتور چهارم که به عنوان اپراتور مجازی در کشور فعالیت دارند همان سرویسهای مشابه اپراتورهای موجود را ارائه میدهند و عمده تفاوت آنها این است که اپراتور مجازی شبکه دسترسی یا همان طیف رادیویی ندارد. در واقع از آنجایی که اپراتورهای مجازی (MVNO) خود امکانات فیزیکی ندارند با اپراتورهای دیگر جهت فرستادن مکالمه و دادهها قرارداد میبندند.
از میان 51 متقاضی دریافت پروانه MVNO، تعداد 25 متقاضی موافقت اصولی پروانه را دریافت کردند، که از این تعداد 9 شرکت با اپراتورهای تلفن همراه قرارداد عمدهفروشی امضا کرده و وارد همکاری شدهاند. در حال حاضر 5 شرکت با اپراتور رایتل، 2 شرکت با اپراتور همراه اول و 2 شرکت با اپراتور ایرانسل قرارداد همکاری امضا کردهاند.
خدماتی که اپراتورهای مجازی ارائه میدهند بسیار گسترده است. یکی از این خدمات امکان دسترسی به سرویسهای بانکی و خدمات پرداخت الکترونیک توسط سیم کارتهای مجازی میباشد که به تازگی وارد فضای ارتباطی شدهاند.
سیم کارتهای مجازی برای اولین بار در ایران از خدمات NFC که مهمترین کاربرد آن پرداخت پول از طریق گوشیهای هوشمند میباشد پشتیبانی میکنند. برای این کار کافی است کاربر اطلاعات مربوط به کارت اعتباری خود را در گوشی ذخیره کند و در زمان خرید، گوشی را به دستگاه NFC خوان نزدیک کند تا پرداخت انجام شود.
خرید این سیم کارتها از طریق اینترنت و با مراجعه به سایت شرکت انجام میشود. قیمت سیم کارتهای دائمی این اپراتور 156 هزار تومان و قیمت سیم کارتهای اعتباری آن 24 هزار تومان تعیین شده است، همچنین هزینه دسترسی به خدمات پایه آنها نیز همچون سایر اپراتورهای تلفن همراه میباشد.