فریب پیامک‌های مربوط به رجیستری گوشی را نخورید

فریب پیامک‌های مربوط به رجیستری گوشی را نخورید

به گزارش پایگاه خبری وب‌سایت رند، چند روزی است که روش جدیدی از سایت‌های فیشینگ به بهانه رجیستری گوشی‌های مسافری به راه افتاده است و با مضمون، رجیستری برای قطع نشدن تلفن همراه پیامک‌هایی به هموطنان ارسال می‌شود. در پیامک‌های ارسالی قید شده جهت رجیستری کردن تلفن همراه خود که به‌صورت مسافری وارد کشور شده، باید مبلغی را پرداخت کنید تا خدمات مخابراتی تلفن همراهتان قطع نشود.

فریب پیامک‌های مربوط به رجیستری گوشی را نخورید

این در حالی است که در انتهای متن هر دو پیامک، یک لینک اینترنتی تعریف شده و کاربران را جهت پرداخت سریع مبلغ به آن لینک هدایت می‌کند، در صورتی که به‌ محض بازکردن لینک، معمولاً صفحه‌ای جعلی مشابه سامانه اینترنتی سازمان‌های متولی قانونی نظیر گمرک، روبه‌روی کاربر گشوده می‌شود که در ادامه به یک درگاه پرداخت اینترنتی بانکی جعلی منتهی و اطلاعات حساب افراد کپی یا فیشینگ خواهد شد. 

مدتی است که بسیاری از کلاهبرداران برای فریب هموطنان از روش وب‌سایت‌های فیشینگ استفاده می‌کنند و متاسفانه برخی از مردم به دلیل بی اطلاعی و عدم تشخیص سایت‌های فیشینگ از واقعی در دام این افراد می‌افتند.

کاربران باید توجه داشته باشند صرف وجود تصاویر لوگو، آرم بانک‌ها و مؤسسات دولتی و اپلیکیشن‌های معتبر در درگاه‌های اینترنتی، دلیلی بر امن بودن خدمات آن درگاه یا اپلیکیشن نیست و باید آدرس اینترنتی صحیح بررسی و از باز کردن لینک‌هایی که در سایت‌های مختلف یا در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ شده خودداری شود، زیرا ممکن است این لینک، بدافزاری باشد که توسط هکر طراحی و به‌محض باز کردن آن بر دستگاه دیجیتال همراه افراد نصب شود.

چگونه سایت‌های فیشینگ را تشخیص بدهیم؟

توجه داشته باشید هکرها هر چقدر هم با مهارت باشند، بازهم تشخیص سایت‌های تقلبی چندان دشوار نیست. به عنوان مثال کافی است آدرس پرداخت الکترونیک بانک خود را به درستی بشناسید. چراکه هیچ هکری نمی‌تواند آن را سرقت نماید.

1- گفتنی است تمامی آدرس های پرداخت بانکی از سایت shaparak.ir خواهند بود. به عنوان مثال سایت پرداخت بانک ملت https://bpm.shaparak.ir می‌باشد.
2- دومین راه تشخیص سایت‌های فیشینگ هم در قسمت URL سایت کاملا واضح است. حتما دقت داشته باشید که در کنار آدرس سایت عبارت //:https ذکر شده باشد. همچنین کارشناسان وجود علامت قفل مانند در کنار صفحات آدرس اینترنتی را هم در تشخیص اعتبار سایت موثر می‌دانند.
3- در آخر اگر وب سایت نماد اعتماد الکترونیکی را داشت براحتی می‌توان به آن اعتماد کنید اگر هم به این موضوع مشکوک شدید می‌توانید نام سایت را در وب سایت مرکز توسعه تجارت الکترونیک چک کنید http://enamad.ir 

برای ثبت نظر وارد شوید.
ورود و ثبت نام
قیمت گذاری سیم‌کارت تشخیص نوع رند اخبار راهنما قوانین سوالات متداول درباره ما
ایرانسل
رایتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
سامانتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
شاتل موبایل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آرین تل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آپتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید