مرحله دوم ساماندهی سیم کارت های کشور آغاز شد

مرحله دوم ساماندهی سیم کارت های کشور آغاز شد

به گزارش پایگاه خبری وب سایت رند ، چندی پیش اخباری مبنی بر خارج کردن سیم کارت های بدون کدملی صحیح ، از شبکه مخابراتی کشور منتشر شد. این امر جهت ساماندهی سیم کارت های بدون نام و نشان طبق دستور رگولاتوری و اپراتورهای تلفن همراه از فروردین ۱۳۹۴ صورت گرفت که در خبرها به اطلاع علاقمندان رساندیم.

محدودیت ۱۰ سیم کارت

حال پس از گذشت ۲ ماه از این رویداد ، مشترکین با پیامک جدید روبرو شدند که در آن از داشتن بیش از ۱۰ سیم کارت خبر داده شده بود. در همین راستا "غلام رضا داداش زاده" معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری از اجرای مرحله دوم ساماندهی سیم کارت هایی خبر داد که مربوط به افرادی است که دارای بیشتر از ۱۰ سیم کارت می باشند.

داداش زاده

داداش زاده در این خصوص گفت : هم اکنون مشخصات افراد حقیقی که دارای ۱۰ سیم کارت و یا بیشتر (چه دائمی و چه اعتباری هستند) که به نامشان به ثبت رسیده پیدا شده است. در این میان سهم شرکت همراه اول ۶۲۰ مشترک سیم کارت دائمی و ۳۵۰۳۲ مشترک سیم کارت اعتباری و در شرکت ایرانسل ۱۷۴۵ مشترک سیم کارت اعتباری ، بالای ۱۰ سیم کارت می باشد.

از آنجا که از دید قانونی ، افراد حقیقی نمی توانند بیشتر از ۱۰ سیم کارت داشته باشند ، در مرحله دوم اجرای طرح ساماندهی سیم کارت های فاقد اطلاعات مشخص ، به همه مشترکین این نوع سیم کارت ها پیام کوتاهی فرستاده می شود تا بتوانند با حضور به امور مشترکین اپراتور دلخواه خود ، سیم کارت های فعال و مورد احتیاجشان را اعلام کنند.

معاون رگولاتوری تاکید کرد که مشترکینی که تعداد سیم کارتشان از ۱۰ عدد بیشتر است تا آخر خرداد ۱۳۹۴ مهلت دارند تا به امور مشترکین اپراتور خود مراجعه کنند و در غیر این صورت همه سیم کارت های این کاربران از تاریخ ۱ تیرماه ۱۳۹۴ مسدود می گردد.

برای ثبت نظر وارد شوید.
ورود و ثبت نام
نظرات
امیر صادقی

اظهارات با چنین حق قانونی چه تکلیفی دارد؟ آیا به استناد تخلف عده ای معدود، میشود جمع کثیری از افراد جامعه را از حقوق قانونی آنها محروم کرد؟ و در آخر اینکه، این نوع اقدامات ممکن است یک مشکل را حل کند ولی تبعات منفی دیگری به بار خواهد آورد که بعدا مشکلات را چند برابر خواهد ساخت.

امیر صادقی

به نظر میرسد ارگانی که قرار است به قانونمند کردن وضعیت سیمکارت بپردازد به مقدمات قانون بی توجه است. اولا معلوم نیست افراد حقیقی نمیتوانند بیش از 10 سیمکارت «فعال» داشته باشند یا کلا 10 سیمکارت (یا متن خبر گویا نیست و یا سخنان مسئول مربوطه). ثانیا اگر کسی قبل از اجرایی شدن این مقررات نسبت به خرید بیش از 10 سیمکارت اقدام کرده باشد، آیا میتوان قانون را به گذشته تسری داد؟ ثالثا حق مالکیت از حقوق اساسی افراد جامعه است. تضاد این

قیمت گذاری سیم‌کارت تشخیص نوع رند اخبار راهنما قوانین سوالات متداول درباره ما
ایرانسل
رایتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
سامانتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
شاتل موبایل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آرین تل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آپتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید