چگونه گوشی را خنک کنیم
به گزارش پایگاه خبری وبسایت رند، داغ شدن گوشیهای همراه یکی از معضلات کاربران امروزی است که اگر به آن اهمیت داده نشود قطعا باعث آسیب به بخشهای داخلی گوشی میشود. همچنین برای خنک کردن گوشی همراه راهکارهایی وجود دارد که مانع از آسیب رسیدن به آن میشود که در این مطلب به توضیح آنها میپردازیم.
برداشتن قاب جهت خنک کردن:
جهت خنک کردن گوشی ابتدا قاب را از گوشی جدا کنید تا گرمای محبوسشده آزاد شود. اگر زمان برداشتن قاب مشکل همچنان وجود داشت و ادامه پیدا کرد از گوشی بدون قاب استفاده کنید. همچنین میتوانید از قابهای طرح توری استفاده کنید تا علاوه بر گردش هوا از گوشی شما محافظت کند.
حالت هواپیما (Airplane mode):
بیشتر مواقع افراد گزینههای GPS، بلوتوث یا Wi-Fi را روشن میگذارند. خاموش کردن برنامههای غیرضروری میتواند موجب توقف گرمای بیش ازحد میشود و باعث میشود عمر باتری کاهش پیدا کند. جهت خنک شدن بهتر است حالت هواپیما را روشن کنید و گوشی خود را به جای فریزر و یخچال به مکانی سایه دارو خنکتر انتقال دهید. همانطور که میدانید گوشی شما در دماهای بین 0 تا 35 درجهی سانتیگراد (32 تا 95 درجهی فارنهایت) بهترین عملکرد را از خود نشان میدهد.
قرارگرفتن درمعرض دمای شدید خارج از این محدوده میتواند بر سختافزار و عملکرد گوشی شما تاثیر میگذارد. بنابراین بهترین کار به جای قراردادن گوشی داغ شده خود در یخچال این است که آن را مقابل فن قرار دهید تا دمای آن کاهش پیدا کند.
مصرف انرژی کمتر:
معمولاً در مواقعی که مدتی به طور مداوم از گوشی استفاده کنید دمای گوشی شما افزایش پیدا میکند. جهت دوام باتری و حفظ دما به طور منظم به گوشی خود استراحت دهید. نرمافزار حذف فایلهای اضافی را نصب کنید زیرا فایلهای Junk میتواند فشار بیش از حدی به پردازنده و باتری گوشی بیافزاید. برنامهی تعمیر و نگهداری اختصاصی برای اندروید، پاکسازی فایلهای غیرضروری، حذف بدافزارها و شناسایی برنامههای مخرب به بهبود عملکرد گوشی و افزایش عمر باتری کمک میکند.
کاهش روشنایی صفحهنمایش:
کمکردن روشنایی صفحه نمایش علاوه بر کم کردن فشار باتری گوشی سلامت چشمان شما را بالا میبرد.
راهاندازی مجدد گوشی:
راهاندازی مجدد گوشی (Restart) میتواند به جلوگیری از داغ شدن بیش ازحد ناشی از اشکالات جزئی نرمافزار کمک کند.
بستن کامل برنامهها:
زمانی که از آنها استفاده نمیکنید هرچه برنامههای بیشتری را همزمان باز کرده باشید کار گوشی شما سختتر میشود؛ بنابراین پس از پایان استفاده از برنامهها آنها را ببندید.
تغییر وضعیت به حالت Battery Saver:
در اندروید بسته به نسخهی سیستم عامل گوشی و مدل آن باید به حالت صرفه جویی در مصرف انرژی (Power-Saving Mode) یا حالت صرفهجویی در باتری (Battery-Saver Mode) بروید. در آیفون لازم است حالت کم مصرف (Low Power Mode) را فعال کنید. این حالت باعث غیر فعال شدن سرویسهای مکانیابی و دادههای پسزمینه (background data) میشود و مصرف انرژی را جهت افزایش عمر باتری محدود میکند. بنابراین به احتمال زیاد باعث خنک شدن گوشی شما میشود.
جلوگیری از اجرای برنامهها در پسزمینه:
فعالیتهای پسزمینه باعث تخلیه شدن باتری شما میشود و همین موضوع موجب میشود کارکرد دستگاه شما با سختی مواجه شود. برنامهها را از استفاده از دادههای پسزمینه جهت استراحتدادن به گوشی خود متوقف کنید.
حذف بدافزارها نرمافزارهای مخرب به سرعت میتوانند باعث بالا رفت بیشاز اندازه دمای دستگاه شما شوند. اگر این طور فکر میکنید احتمال هک شدن گوشی شما وجود دارد بدافزارها را روی گوشی خود اسکن و حذف کنید تا به بهبود عملکرد آن کمک کنید و دمای گوشی را کاهش دهید.
خاموش کردن گوشی:
گاهی اوقات اگر دمای گوشی شما به شدت بالا رفته است تنها راهکار خاموشکردن آن است. زمانی که گوشی خاموش میشود به سرعت دما خنک خواهد شد.