80 درصد پیامک‌های تبلیغاتی مربوط به سیم کارت‌های ایرانسل است

80 درصد پیامک‌های تبلیغاتی مربوط به سیم کارت‌های ایرانسل است

به گزارش پایگاه خبری وب‌سایت رند و به نقل از پیمان قره داغی مدیر کل دفتر حفاظت از حقوق مصرف‌کننده سازمان تنظیم مقررات، با توجه به جلسه‌ای که با اپراتورهای تلفن همراه گذاشته شد قرار بر این شد که از این پس هر مشترکی که از سیم کارت خود برای ارسال پیامک‌های تبلیغاتی استفاده کند امکان ارسال پیامک برای تمام سیم کارت‌های متعلق به او غیرفعال خواهد شد.

80 درصد پیامک‌های تبلیغاتی مربوط به سیم کارت‌های ایرانسل است

مشکل پیامک‌های تبلیغاتی چند سالی است که گریبان مشترکین تلفن همراه را گرفته است، وزارت ارتباطات نیز دو سال است که راه‌های مختلفی را برای حل این معضل در پیش گرفته است. یکی از این روش‌ها سامانه 195 است که برای درج شماره‌هایی طراحی شده که به هر طریقی با ارسال پیامک‌ یا تماس مزاحم برای کاربران مشکلاتی را ایجاد می‌کنند.

پیمان قره داغی در آخرین صحبت‌های خود در خصوص پیامک‌های تبلیغاتی گفت: به زودی بندی به قرارداد فروش سیم کارت اضافه می‌شود که بر اساس آن اگر کاربر با سیم‌ کارتی که متعلق به اوست، پیامک انبوه و مزاحم ارسال کند، این اجازه را به سازمان تنظیم مقررات و اپراتورها می‌دهد که امکان ارسال پیامک تمامی سیم کارت‌های او را غیرفعال کنند.

یکی از مسائل جالب در این خصوص مربوط به سهم هر اپراتور در سیم کارت‌های ارسال کننده پیامک تبلیغاتی می‌باشد. در آخرین بررسی‌های انجام شده مشخص شد که طی دو هفته قطع اینترنت حدود 4830 سیم کارت ارسال پیامک مزاحم غیر فعال شد که سیم کارت‌های ایرانسل سهم 80 درصدی از این تخلفات دارند. سهم همراه اول 11.7 دهم درصد است و رتبه بعدی با سهم 6.8 درصد به اپراتور رایتل می‌رسد.

قره داغی در این خصوص چنین توضیح داد که،  رایتل سهم 3.8 دهم درصدی بازار را با 4 میلیون و 420 هزار و 126 سیم کارت فعال دارد و سهم 6.8 درصدی تخلفات نشان می‌دهد این اپراتور عملکرد خوبی در زمینه رصد و برخورد با پیامک‌های مزاحم نداشته است، در مقابل اپراتور همراه اول با دارا بودن سهم 53.2 درصدی بازار و نزدیک به 62 میلیون سیم کارت فعال، نشان داده که در این زمینه خوب عمل کرده و در کنار سامانه کنترلی 195 خودش نیز به خوبی سیم کارت‌های مزاحم را شناسایی و اعمال قانون می‌کند.

با توجه به تعداد کلی سیم کارت‌های یک اپراتور و درصد سیم کارت‌های تبلیغاتی آن به این نتیجه می‌رسیم که رایتل نسبت به اپراتورهای دیگر وضعیت خوبی ندارد. 

قره داغی در خصوص افرادی که از سیم کارت‌ خود برای ارسال پیامک انبوه استفاده کرده‌اند اما از کار خود پشیمان هستند، گفت: اگر فردی که سیم کارت او مسدود شده بخواهد دوباره سیم کارت خود را فعال کند، تنها "یک مرتبه" امکان پذیر است، فرد می‌تواند با مراجعه به سازمان تنظیم مقررات یا اپراتورها (هر کدام که سیم کارت را قطع کرده‌اند) مراجعه و با دادن تعهد کتبی، امکان ارسال پیامک را فعال کند.

برای ثبت نظر وارد شوید.
ورود و ثبت نام
قیمت گذاری سیم‌کارت تشخیص نوع رند اخبار راهنما قوانین سوالات متداول درباره ما
ایرانسل
رایتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
سامانتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
شاتل موبایل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آرین تل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آپتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید