چند درصد ایرانیها به اینترنت دسترسی دارند
به گزارش پایگاه خبری وبسایت رند، با توجه به این که در دنیای امروز نیازهای اشخاص به استفاده از امکانات و خدمات مدرن ارتباطی بیشتر میشود و اینترنت به عنوان بستری مهم و گسترده برای برقراری ارتباط در دسترس مردم قرار گرفته است، هر روز به تعداد کاربران این شبکه جهانی افزوده میشود. همان طور که میدانید میزان نفوذ اینترنت در کشور ما کمتر از کشورهای دیگه نیست.
دولت یازدهم نیز برای پیشرفت کشور در حوزه ICT قدمهای مهمی برداشته و دستاورهای آن به لحاظ کمی یا به عبارتی فراگیری استفاده از اینترنت و یا به لحاظ کیفی و سرعت اینترنت بسیار مشهود بوده است.
محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات اخیرا ضمن صحبت در مورد اقدامات وزارت ارتباطات در زمینه توسعه فناوری اطلاعات در کشور، آن را به عنوان زیرساخت توسعه سایر بخشها اعلام کرد و گفت: ما باید زیرساختهای لازم برای تامین ارتباطات مناسب برای کشور را فراهم کنیم.
با توجه به گفتههای وی در حال حاضر همه شهرهای کشور از خدمات نسل سوم و چهارم اینترنت برخوردار هستند و اینترنت در سال آینده گران نخواهد شد، زیرا همیشه در دنیا اینگونه است که قیمتهای پهنای باند در حال ارزان شدن است.
چند درصد ایرانیها به اینترنت دسترسی دارند؟
با توجه به این که مردادماه امسال تنها 56 درصد شهرهای کشور مجهز به نسل چهارم موبایل بودند، اما این روزها تمام شهرهای کشور، یعنی 1246 شهر ایران به اینترنت نسل سه و چهار موبایل دسترسی دارند.
شاید دانستن این که چند درصد ایرانیها به اینترنت دسترسی دارند و بیشتر کاربران آن در چه گروه سنی میباشند برایتان جالب باشد.
1- در حال حاضر 74.4 درصد از کاربران اینترنت در گروه سنی 20 تا 49 سال ، 27.3 درصد از کاربران نیز در گروه سنی 50 تا 89 سال هستند. تعداد کاربران شش سال به بالای اینترنت نیز 38 میلیون و 996 هزار نفر است.
2- 39 درصد از کل خانوارهای کشور به رایانه دسترسی ندارند. در کل نسبت خانوارهایی که اینترنت ندارند به کل خانوارها 38 درصد است.
3- نسبت مشترکین پهن باند سیار به ازای هر 100 نفر 51.37 نفر است. مشترکین پهن باند ثابت نیز به ازای 100 نفر 12.9 نفر میباشد. این آمار در شرایطی است که پهنای باند اینترنت داخلی 6.963.200 مگابیت بر ثانیه و پهنای باند اینترنت بینالملل استفاده شده تا اواخر خردادماه سال جاری حدود، 76.820.408 مگابیت بر ثانیه بوده است. پهنای باند اینترنت بینالملل قابل استفاده نیز تا همین ماه در سال 1395، حدود 994945 مگابیت بر ثانیه و سرانه پهنای باند اینترنت به ازای هر نفر نیز 10 مگابیت بر ثانیه بوده است.
4- به طور کلی نسبت به سال 1392 کاربران اینترنت، 51 درصد رشد داشتهاند.